Senaste nytt! Hemsidan kommer snart att se annorlunda ut. Joel kommer att göra iordning vår hemsida, till det bättre. Detta ser vi fram emot!  //Petra 

VÄLKOMNA

Bullarebygdens Familjecamping ligger vackert vid norra delen av Bullaresjön, i Vassbotten, nästan uppe vid norska gränsen. 

Vi kan erbjuda en lugn och fridfull campingplats, mysiga stugor för självhushåll, kanotsafari på vackra kanotleder, både i Norge och i Sverige. Fina badmöjligheter vid egen badstrand, sist men inte minst, goda fiskemöjligheter. Hundar är hjärtligt välkomna på vår campingen. Vi önskar dock att alla är kopplade och hundbajspåsar används. Vi har även en strand tillägnat till vår badande fyrbenta vänner,  det är stranden till vänster om badbryggan. 

Campingplatsen har: platser för husvagn/husbil/tält, flertal med el – anslutning. På campingen finns: badstrand, fin skog med bra promenadvägar, kiosk, hoppborg, gungor, volleybollplan, för barnen. På campingen finns det cirka 116 platser med fastboende och säsongare. Vi har cirka 70 tomter med el och har plats för cirka 20-25 tältplatser.

Gratis WI-FI:  Bullarens Camping Lösen: bullaren
Bäst connection är vid receptionen. 

Service hus med toaletter, duschar, skötrum, anpassat större badrum, diskrum, kök, tvättstuga, svartvatten tömning.
Du behöver köpa polletter till duscharna. En pollett kostar 5 kr och då har du duschtid på å3,5 minut. 
Du kan boka tid i tvättstugan, i receptionen. I köket tvättar vi inte kläder utan endast matlagning och diskutrymme där. 

Vår servicebutik har generösa öppettider och här bakar vi bröd & bullar, varje morgon. Du hittar även basvaror, i butiken! Såsom bröd, smör, ägg, pålägg av olika sorter mm. Iår kan vi presentera vår senaste nyhet: En glassbar! Det kommer att finnas mjuk och kulglass samt fler alternativ på pinnglassar. Atmosfären är trevlig, lugn och fullt med trevliga människor!

Aktiviteterna på campingen kan ni läsa om under fliken aktiviteter. 

Återvinningsstationen ligger vid parkeringen, bakom receptionen.

Blå container för papp och en för hushållssopor.
Glasåtervinning, ljus och mörka glas.
Pet-flaskor 

Övriga sopor behöver du själv köra till tippen. Det finns en påvägen mot Tanumshede. 

Fiske/fiskekort
I Bullaresjön krävs fiskekort. Detta kan ni köpa i receptionen eller om ni ordnar ett digitalt, på sajten: 
https://www.ifiske.se/fiske-bullaresjoarna-aspen-busjon-starkelandsholjen.htm 

Fiskekort Bullarens FVOF 

Du kan köpa fiskekort av Bullarens FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Bullarens FVOF (855900-2145).
Dygnskort 50 sek
Veckokort 150 sek
Årskort 250 sek
Årskort familj 300 sek 


Utflyktsmål

Älgafallet ligger längst upp i kommunens nordöstra del och utgör gräns mot Norge. Vattenfallet är Bohusläns högsta med sina 46 meters fallhöjd. Här finns en bro nedanför fallet med god framkomlighet. En informationstavla berättar om gränshistoria och fornminnen. Förr fanns här bla en såg och en kvarn. Vattenrika perioder är höst och vår då fallet är en speciellt stor besöksattraktion.Älgafallet ligger längst upp i kommunens nordöstra del och utgör gräns mot Norge.

Vägbeskrivning från campingen till Älgafallet

Du går ut från campingen området och går till höger, upp mot Norska gränsen. Innan du kommer dit, går du ner för backen, till höger och över en liten bro. Cirka 20 meter längre fram tar du av till vänster… Du går mellan 4-5 hus. Nu går du ut på fältet till vänster, där det finns en bom. Gå förbi den! Nu går du några hundra meter. Efter en stund kommer du fram, nedanför fallet. Enjoy!

Bunkrar
Vi har faktiskt två bunkrar på vår camping. Båda ligger i villvagnsområdet på toppen, ovanför bastun och badstranden. 
Vi kommer att göra iordning dem inför säsongen så att ingen skadar sig. Håll koll på barnen om ni planerar att titta på dem. 

Facebook

Följ oss gärna på vår Facebook sida: bullarebygdensfamiljecamping 
Det finns en gammal sida som inte är vår och vi önskar att ni använder vår sida, om delar era bilder mm. #bullarebygdensfamiljecamping Såhär ser vår logga ut, se bilden här nedan. 

https://www.facebook.com/bullarebygdensfamiljecamping

Instagram

Vi har under året, 2021, startat ett Instagram konto.
Namn: bullarebygdensfamiljecamping
Har du inte appen, instagram, går det bra att se vår sida på internet, med den här länken:

Bullarebygdens Familjecamping (@bullarebygdensfamiljecamping) • Foton och videoklipp på Instagram

 

field of bright yellow daffodils in Holland

 

 

Jill & Peter Eriksson välkomnar alla gäster, till campingen. 

 

 

 

 

Adress: Vassbotten 11
457 50 Bullaren

Telefon: 0525-52003

 

Uppdaterad: 22-03-20
Sidansvarig: Petra Eriksson