Kanot / Båt

Vi har uthyrning av kanoter. Perfekt för er som vill komma ut på Bullaresjön. Bullaresjöarna är två långsmala sjöar i Bohuslän i Västra Götalands län: Norra Bullaresjön och Södra Bullaresjön. Den norra sjön ligger helt i Tanums kommun medan den södra till en del även ligger i Munkedals kommun. De är belägna i en sprickdal som sträcker sig från Idefjorden i norr till Gullmarsfjorden i söder.

Fiske / Fiskekort

I Bullaresjön krävs fiskekort. Detta kan ni köpa i receptionen eller om ni ordnar ett digitalt.

Digitalt fiskekort

Fiskekort Bullarens FVOF

Du kan köpa fiskekort av Bullarens FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske.
Säljare är Bullarens FVOF (855900-2145).

Dygnskort 50 sek
Veckokort 150 sek
Årskort 250 sek
Årskort familj 300 sek

Utflyktsmål

Älgafallet ligger längst upp i kommunens nordöstra del och utgör gräns mot Norge. Vattenfallet är Bohusläns högsta med sina 46 meters fallhöjd. Här finns en bro nedanför fallet med god framkomlighet. En informationstavla berättar om gränshistoria och fornminnen. Förr fanns här bla en såg och en kvarn. Vattenrika perioder är höst och vår då fallet är en speciellt stor besöksattraktion. Älgafallet ligger längst upp i kommunens nordöstra del och utgör gräns mot Norge.

Vägbeskrivning från campingen till Älgafallet

Du går ut från campingen området och går till höger, upp mot Norska gränsen. Innan du kommer dit, går du ner för backen, till höger och över en liten bro. Cirka 20 meter längre fram tar du av till vänster… Du går mellan 4-5 hus. Nu går du ut på fältet till vänster, där det finns en bom. Gå förbi den! Nu går du några hundra meter. Efter en stund kommer du fram, nedanför fallet. Enjoy!

Bunkrar

Vi har faktiskt två bunkrar på vår camping. Båda ligger i villvagnsområdet på toppen, ovanför bastun och badstranden.
Vi kommer att göra iordning dem inför säsongen så att ingen skadar sig. Håll koll på barnen om ni planerar att titta på dem.